Podcast

Podcast | Afl. 2: Jordi Blaauw: ‘Voor een wedstrijd ga ik niet meer op stap’

- advertentie -

Winschoten – De gemeente Oldambt is dertien amateurclubs rijk en overal gebeurt wel wat. Elke club zijn eigen identiteit, spelers en achterban. Nu de regionale media de clubs op het lagere niveau steeds vaker links laten, vond OldambtNu.nl de tijd rijp voor een podcast over het Oldambtster amateurvoetbal.

- advertentie -

Wekelijks maken we een aflevering met diverse, verschillende en terugkomende gasten van alle clubs in Oldambt. Journalist en presentator David Stolk weet als geen ander de paden der amateurvoetbal te bewandelen.

Aflevering 2: Jordi Blaauw: ‘Voor een wedstrijd ga ik niet meer op stap’
In deze aflevering zijn de broers en veelscorers Danny en Jordi Blaauw te gast. Zij praten over clubliefde, feestjes vieren, schorsingen en hun tijd bij Veendam. Ook is de trainer van Scheemda, Gerrie Drent, te gast. Hij heeft bijna alle clubs in Oldambt al gecoacht. Wil jij nog een keer hogerop? Of gaat ‘ie liever op de fiets naar huis?

Podcast: Scheids! Hoe lang nog?
Voetbal is de belangrijkste bijzaak van de wereld en het amateurvoetbal is dat in de puurste en eigenlijk mooiste vorm. Op het veld worden voetballers van diverse komaf een. Dan maakt afkomst niet uit. En dat loopt door naar de belangrijke derde helft, waar de mooiste verhalen ontstaan. De podcast ‘Scheids! Hoelang nog?’ vertelt deze verhalen en gaat in op de wekelijkse actualiteit.

Hoe staan de clubs ervoor? Wat is juist hun kracht? Luister nu via Spotify, deze website of via de app van OldambtNu.nl.

Sponsor van aflevering 2: DAB’23 Scheemda

- advertentie -

Luister ook onze vorige aflevering terug:
– Afl. 1: OldambtNu.nl komt met podcast over amateurvoetbal

- advertentie - 

- advertentie -
Back to top button