Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Podcast

Podcast | Afl. 1: OldambtNu.nl komt met podcast over amateurvoetbal

- advertentie -

Winschoten – De gemeente Oldambt is dertien amateurclubs rijk en overal gebeurt wel wat. Elke club zijn eigen identiteit, spelers en achterban. Nu de regionale media de clubs op het lagere niveau steeds vaker links laten, vond OldambtNu.nl de tijd rijp voor een podcast over het Oldambtster amateurvoetbal.

- advertentie -

Vanaf vandaag, 27 september is de eerste aflevering te beluisteren en de bedoeling is om wekelijks een nieuwe aflevering te maken. Met diverse, verschillende en terugkomende gasten van alle clubs in Oldambt. Journalist en presentator David Stolk van onder andere de voetbalapp The George, Dagblad van het Noorden, Panenka Magazine en schrijver van het boek ‘Scheids! Hoelang nog?’ weet als geen ander de paden der amateurvoetbal te bewandelen.

Podcast: Scheids! Hoe lang nog?
Voetbal is de belangrijkste bijzaak van de wereld en het amateurvoetbal is dat in de puurste en eigenlijk mooiste vorm. Op het veld worden voetballers van diverse komaf een. Dan maakt afkomst niet uit. En dat loopt door naar de belangrijke derde helft, waar de mooiste verhalen ontstaan. De podcast ‘Scheids! Hoelang nog?’ vertelt deze verhalen en gaat in op de wekelijkse actualiteit.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Eerste aflevering
In deze eerste aflevering van de wekelijkse podcast over het amateurvoetbal in Oldambt ontvangt presentator David Stolk: Dave Meijer van SV Drieborg, Bas Snoek van Heiligerlee en scheidend voorzitter van Bato, Pascal Spijker.

Over een derde helft die ook door Heiligerlee gewonnen werd, over de eersten van vele derby’s in de zondag vierde klasse, die gewonnen werden door Drieborg en de Kloosterholtjers ten koste van THOS en BNC, over de ambities van Bato en het gebrek aan geld in de gemeente Oldambt. De heren vertellen ronduit over de charme en de noodzaak van het amateurvoetbal in de dorpen in de gemeente.

Hoe staan de clubs ervoor? Wat is juist hun kracht? Luister nu via Spotify, deze website of via de app van OldambtNu.nl.

Sponsor van aflevering 1: Voetbalapp The George.

- advertentie -
Back to top button