Op stap

In beeld: Sinterklaas en zijn Pieten warm onthaald in Heiligerlee

- advertentie -

Heiligerlee – Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas aan in Heiligerlee. Een aantal kinderen stonden vol spanning te wachten op de komst van Sinterklaas en gelukkig werden zij niet teleurgesteld. De goedheiligman en zijn kleurrijke gevolg kwamen met luide muziek en dansend door het dorp, waarbij de kinderen maar wat graag aansloten bij de feestelijke stoet.

- advertentie -

Lees ook: Doe mee met de kleurplatenwedstrijd en win een Meet & Greet met Sinterklaas

Na de optocht door het dorp bereikten Sinterklaas en de Pieten hun eindbestemming: de Speeltuin. De Sint, die zoals altijd vriendelijk zwaaide naar iedereen, werd warm ontvangen door de vele enthousiaste kindergezichtjes.

In de Speeltuin waren tal van leuke spelletjes georganiseerd. Sinterklaas en zijn trouwe Pieten waren overal aanwezig en moedigden de kinderen enthousiast aan.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button