Op stap

In beeld: Sinterklaas verwelkomt door vele kinderen in Nieuwolda

- advertentie -

Nieuwolda – Sinterklaas en zijn Pieten zijn afgelopen zaterdag aangekomen in Nieuwolda! De Pieten arriveerden met de bootjes aan de kade in het dorp. Hoewel Sinterklaas een beetje laat was, zorgde hij voor een spectaculaire entree door uiteindelijk met een grote Jeep te verschijnen. Hij werd vervolgens verwelkomt door wethouder Jurrie Nieboer.

- advertentie -

Lees ook: Doe mee met de kleurplatenwedstrijd en win een Meet & Greet met Sinterklaas

De inwoners van Nieuwolda stonden vol spanning te wachten op de komst van de goedheiligman. De kinderen waren dolenthousiast en konden hun geluk niet op toen de Pieten de kades opkwamen en hen pepernoten uitdeelden.

Sinterklaas nam plaats op zijn trouwe Ozosnel en reed in een feestelijke optocht naar het Trefpunt. Daar werd een groots feest georganiseerd om de komst van Sinterklaas te vieren. De kinderen dansten en zongen uit volle borst mee met de bekende Sinterklaasliedjes. Er was geen gebrek aan gezelligheid en sfeer.

 

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button