Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

In Beeld: Sinterklaas feestelijk ontvangen in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen zaterdag werd Sinterklaas op feestelijke wijze ontvangen in de haven van Scheemda. Talloze kinderen, vergezeld door hun ouders en andere geïnteresseerden, stonden vol enthousiasme langs de kades te wachten op de komst van Sinterklaas en zijn Pieten.

- advertentie -

Lees ook: Doe mee met de kleurplatenwedstrijd en win een Meet & Greet met Sinterklaas

Na aankomst met de boot werden de Sint en zijn Pieten verwelkomd met mooi liedjes. De kinderen kregen de gelegenheid om Sinterklaas persoonlijk te ontmoeten en samen met hem op de foto te gaan. Ondertussen deelden de Pieten rijkelijk pepernoten uit aan het enthousiaste publiek.

Op het plein werd Sinterklaas vervolgens verwelkomd door Martin Zemering. Hoewel de opkomst aanvankelijk wat traag op gang kwam, stonden de kades uiteindelijk toch vol toen Sinterklaas en zijn Pieten rond 13:00 uur arriveerden. Ondanks enkele druppels regen bleef het weer grotendeels droog, waardoor het feest ongestoord kon doorgaan.

De afgelopen jaren is het Sinterklaasfeest in Scheemda steeds groter geworden en ook dit jaar was het een groot succes.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button