Op stap

In beeld: Sinterklaas maakt een rondgang door Westerlee

- advertentie -

Westerlee – Ondanks enkele kleine regenbuitjes was de vreugde groot toen Sinterklaas en zijn Pieten afgelopen zaterdagochtend aankwamen in Westerlee. De regen kon de pret niet drukken en de kinderen stonden enthousiast langs de route te wachten op de komst van de goedheiligman.

- advertentie -

Lees ook: Doe mee met de kleurplatenwedstrijd en win een Meet & Greet met Sinterklaas

Sinterklaas, gehuld in zijn traditionele rode mantel en vergezeld door zijn trouwe helpers, maakte zijn entree in een prachtige auto. Met een glimlach op zijn gezicht zwaaide hij vrolijk naar de menigte. Na zijn aankomst maakte Sinterklaas een rondgang door het dorp, waarbij hij vriendelijk werd begroet door de bewoners.

De kinderen keken vol verwachting uit naar het moment waarop Sinterklaas hen persoonlijk zou begroeten. Uiteindelijk eindigde de tocht in dorpshuis De Tille, waar de kinderen zich verzameld hadden om Sinterklaas welkom te heten. Bij binnenkomst werden de kinderen begroet door de vrolijke Pieten, die strooigoed uitdeelden en grapjes maakten.

In het dorpshuis barstte het feest los. Er werd gedanst, gezongen en gelachen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button