Gemeente

Echtpaar Barkhuis-Haandrikman viert 60-jarig huwelijk

- advertentie -

Winschoten – Woensdag vierde het echtpaar Barkhuis-Haandrikman een bijzondere mijlpaal in hun leven: hun 60-jarig huwelijk. Burgemeester Cora-Yfke Sikkema ging bij het echtpaar op visite en bracht haar felicitaties over aan het gelukkige paar.

- advertentie -

Het echtpaar is geboren en getogen in Drenthe. Ze hebben elkaar leren kennen in Drouwen. Meneer Haandrikman heeft maar liefst 40 jaar lang in dienst gewerkt bij de Justitie in het gevangeniswezen. Hij heeft het grootste deel van zijn carrière doorgebracht in de Noorderschans in Winschoten, en de laatste drie jaar in het Huis van Bewaring in Assen.

Mevrouw Barkhuis heeft jarenlang als kookster gewerkt in een bejaardentehuis in Veendam. Daarnaast heeft ze haar creatieve talenten ontdekt en heeft ze veel landschappen geschilderd, zowel op eieren als op doek. Samen hebben ze verschillende hobby’s, zoals bridgen en klaverjassen. Meneer Barkhuis mag ook graag fietsen.

Met veel plezier wonen ze nu al ruim 26 jaar in het appartementencomplex Botanicahof. Samen hebben ze een zoon gekregen en mogen ze zich gelukkige grootouders noemen van twee kleinkinderen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button