Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Gemeente

Burgemeester Sikkema: “Prettige jaarwisseling in Oldambt!”

- advertentie -

Beste Oldambtsters,

- advertentie -

We mogen weer gaan aftellen, nog maar een dag totdat we 2024 in mogen luiden. De jaarwisseling staat voor velen in het teken van samenzijn en het afsluiten van het oude jaar. Vooruitkijken naar een nieuw jaar en nieuwe kansen. Traditiegetrouw wordt er met oud en nieuw oliebollen gebakken, vuurwerk afgestoken en carbid geknald.

Of u de jaarwisseling nou viert met een groot feest, thuisblijft of aan het werk bent – laten we rekening met elkaar houden. De afgelopen jaren verliep de jaarwisseling in Oldambt gelukkig meestal rustig, dit door de inzet en oplettendheid van de inwoners. Ook dit jaar kunt u er weer een geslaagde jaarwisseling van maken door zorg uit te dragen voor elkaar en uw omgeving en verantwoord met vuurwerk om te gaan.

Ga je gebruik maken van een vuurton? Ga hier dan verstandig mee om. Zet de ton niet op asfalt, gooi er geen vuurwerk in, houd genoeg afstand en zet zand klaar om zo nodig te blussen. Let er daarnaast op om ook geen vuurwerk af te steken op het asfalt, dit kan ook schade veroorzaken.

Tot slot wil ik graag nog een woord van waardering uiten voor de vele professionals die tijdens de jaarwisseling aan het werk zijn. Ze doen dit voor ons allemaal. Geef daarom alle hulpverleners, brandweer, politie, ambulancepersoneel, medewerkers van de gemeente, medewerkers in de zorg en alle anderen die met oud en nieuw werken de ruimte om hun werk veilig te kunnen doen.

Ik wil u graag allen een voorspoedig en prettige jaarwisseling toewensen en al het goeds voor 2024!

Cora-Yfke Sikkema
burgemeester van Oldambt

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button