Gemeente

Gemeente haalt ruim 800 kerstbomen op

- advertentie -

Oldambt – Op 3 januari heeft de gemeente Oldambt door de hele gemeente de kerstbomen opgehaald die aan de weg werden aangeboden. Tijdens deze ophaaldag zijn er ruim 800 bomen door de gemeente medewerkers opgehaald.

- advertentie -

Omdat veel mensen de versierde boom laten staan tot aan 3 koningen, word er door de gemeente bekeken of deze ophaal dag na 3 koningen gaat plaats vinden. Het voorstel om de ophaaldag van de kerstbomen na 3 koningen te laten plaatsvinden wordt besproken binnen de gemeente.

De gemeente bied deze optie aan vanuit service. “Inwoners moeten anders met hun boom naar het afvalbrengstation of de boom in zoveel stukjes maken dat het in de GFT-container past.” aldus de gemeente.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button