Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Gemeente

Oldambtsters gezocht om energierekening van plaatsgenoten te verlagen

- advertentie -

Oldambt – Een hoge energierekening, tocht, een onaangenaam huis. Niet iedereen is in staat om daar zelf iets aan te doen. Daarom organiseert ‘Oldambt Verwarmt’ klusdagen op verschillende locaties in de gemeente om mensen te helpen. Samen met de klusbus gaat Oldambt Verwarmt op pad om te helpen met het plaatsen van kleine maatregelen zoals tochtstrips en radiatorfolie.

- advertentie -

In het project Oldambt Verwarmt werken de gemeente Oldambt, het Regionaal Energieloket, de woningbouwverenigingen Acantus en Groninger Huis en Jouwbespaarcoach.com samen om inwoners van de gemeente te helpen met het besparen van energie.

Om zoveel mogelijk mensen te helpen, wordt er nog actief gezocht naar vrijwilligers. Als vrijwilliger helpen inwoners van Oldambt mee met het plaatsen van de kleine maatregelen. Dat gebeurt samen met andere vrijwilligers en onder begeleiding van een klusser van de klusbus.

Meedoen?
Inwoners die een steentje willen bijdragen kunnen zich online aanmelden via de website van de stichting Present, dit is de organisatie die de klusdagen organiseert. “In het veld ‘opmerkingen’ kunnen inwoners aangeven op welke datum(s) ze willen meehelpen met klussen.

Locaties en datums klusdagen:
Scheemda: 7 februari 2024
Nieuwolda: 14 februari 2024
Finsterwolde: 28 februari 2024
Drieborg: 6 maart 2024
Beerta: 20 maart 2024
Nieuw Beerta: 27 maart 2024
Midwolda: 10 april 2024
Westerlee: 17 april 2024
Oostwold: 24 april 2024
Nieuw Scheemda: 8 mei 2024
Heiligerlee: 15 mei 2024
Winschoten Centrum: 22 mei 2024
Bad Nieuweschans: 29 mei 2024
Winschoten-Noord: 5 juni 2024
Winschoten-Zuid: 12 juni 2024

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button