Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

UPDATE: 22-jarige man uit Midwolda opgepakt na achtervolging in gestolen auto

- advertentie -

Midwolda – De politie heeft maandag 5 februari in Midwolda een 22-jarige man uit Midwolda aangehouden, nadat hij met een gestolen voertuig zeer gevaarlijk rijgedrag vertoonde. Hierbij negeerde de verdachte meerdere malen stoptekens van de politie en haalde hij met hoge snelheid voertuigen in. De bestuurder wordt verdacht van gevaarlijk rijgedrag en heling.

- advertentie -

Rond 15.15 uur in de middag kreeg de politie meerdere meldingen binnen van levensgevaarlijk rijgedrag op de A28 ter hoogte van Hoogeveen. De bestuurder negeerde een stopteken van de politie, waarop een achtervolging is ingezet.

Via de A28 ging de bestuurder de N33 op richting Gieten. Hierbij is een snelheid is gemeten van 230 kilometer per uur. De achtervolging is daarna enige tijd gestaakt geweest vanwege de zeer hoge snelheden en de gevaarzetting die daarbij kwam kijken.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Bij Veendam-Noord had een andere politie-eenheid de bestuurder weer in zicht, toen hij de N33 had verlaten. Hierbij reed de verdachte met zeer hoge snelheden door de bebouwde kom, waar hij in Wildervank wederom een stopteken van de politie negeerde.

Hierbij week hij uit en reed door de berm en over het fietspad. De bestuurder reed vervolgens de A7 op, waar hij met hoge snelheid in de richting van Duitsland reed. De auto is daarna teruggevonden in Midwolda.

De bestuurder had de auto verlaten, maar kon kort daarop worden aangehouden.

Lees ook: Achtervolging door politie eindigt in Midwolda

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button