Algemeen

Ook stille tocht in Bad Nieuweschans voor omgekomen mannen

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Na de stille tocht, woensdag 19 augustus te Finsterwolde, vindt er zaterdag 29 augustus ook een stille tocht plaats in Bad Nieuweschans. Deze tocht wordt georganiseerd door het bestuur van de Kinderboerderij, Mandy Ooms en Noortje Doddema.

- advertentie -

Lees ook: Vrienden organiseren stille tocht voor slachtoffers ongeval Finsterwolde

Tweede tocht
De organisatoren hebben voor de latere datum gekozen, omdat de lichamen dan waarschijnlijk wel zijn vrijgegeven en eventueel begraven of gecremeerd. “Die andere stille tochten zijn voor hun vrienden en bekenden, de 29e is voor de Schanskers die met de slachtoffers hebben geleefd en/of gewerkt. Als alle onderzoeken achter de rug zijn en de lichamen zijn vrijgegeven, dan kunnen wij ook beter afscheid nemen,” aldus één van de organisatoren.

Programma
Het programma voor de 29e ziet er als volgt uit: Verzamelen bij de COOP vanaf 19:30 uur. Iedereen wordt verzocht een witte roos, een mondkapje en een potje bier mee te nemen. Dit potje bier is bedoelt om op het eind van de tocht te proosten op de omgekomen jongens. De route loopt via de Hoofdstraat, J. Driegenstraat en de H.F. Dresselhuisstraat om te eindigen in de Zamenhofstraat.

Lees ook:
– Ernstig ongeval met fatale afloop maakt diepe indruk
– Burgmeester Sikkema: “Dit is een verschrikkelijk ongeval”
– Drie inzittenden overleden na ernstig ongeval in Finsterwolde

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button