Cultuur

Directeur Leo Hegge verlaat Cultuurhuis De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Per 1 november gaat theaterdirecteur Leo Hegge met pensioen. Leo, nu 65 jaar, heeft de afgelopen jaren met gezondheidsproblemen te kampen gehad. “De voorgenomen bezuinigingen van de gemeente en de maatregelen door de coronacrisis spelen zeker een rol.” zegt Leo hierover. De onzekerheid en uitzichtloosheid voor de theaters is funest. Het programmeren van “anderhalvemeter voorstellingen“ is bedrijfseconomisch bijna niet te doen.

1 november is het zeven jaar geleden dat Hegge directeur van “de Klinker “werd. Het cultuurhuis was toen nog in aanbouw. “Het is toch een beetje mijn kindje geworden.” zegt Leo hierover.

Vooralsnog is er geen nieuwe directeur. Eind september zal hierover vergaderd worden.

- advertentie -
- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button