Politiek

Jongeren actief bij het CDA

- advertentie -

Oldambt – De jongste fractie in de gemeenteraad wordt gevormd door het CDA. Raadslid Simeon Naaijer is met zijn 24 jaar al het jongste raadslid, maar samen met fractieondersteuner Marco Sijbolts van 22 vormt hij een energiek duo. Dat bleek tijdens de afgelopen (beeldvormende) raadsvergadering.

- advertentie -

Samen zetten ze zich in voor zaken die voor jongeren spelen. Van goed openbaar vervoer tot betaalbare woningen en van veilig uitgaan tot goede sportvoorzieningen. ‘Als jongeren zorgen we voor een frisse blik op soms ingewikkelde dossiers’ aldus Simeon.

Als rechtenstudent kan Marco naast een frisse ook een kritische blik bieden. Een mooie en welkome aanvulling. De komende jaren zetten ze zich in de gemeenteraad van Oldambt.

Meer weten? Kennismaken? Of een goed idee? Neem dan contact op via simeon.naaijer@gemeente-oldambt.nl of stuur een bericht via instagram naar simeonnaaijercda

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button