Politiek

Verkiezingen 2023: BBB viert feest in manege Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In Manege de Dollard in Winschoten was tijdens de uitslagavond een bijeenkomst georganiseerd door de BoerBurgerBeweging (BBB). Ondanks dat er nog geen definitieve cijfers bekend zijn op moment van schrijven, is het in de manege een groot feest met muziek, verlichting en een goede aankleding.

- advertentie -

Naast tompoezen en taart met het inmiddels bekende BBB logo, drinkt men een eigen gemaakt speciaal bier. Er wordt benadrukt dat de mensen die verkiesbaar waren, niet zomaar van de straat zijn geplukt. Iedereen heeft zich in het programma van de BBB verdiept en een 16 uur durende cursus moeten volgen.

Tijdens de bijeenkomst in de manege werd er gekeken naar de uitslagavond op de NOS. Na de speech van Van der Plas klonk er luid applaus.

Exitpolls
Op basis van de eerste landelijke exitpolls lijkt BBB de grote winnaar te worden, Forum en CDA zouden de grootste verliezers zijn. In de meeste gemeenten worden de stemmen nog geteld. In Groningen was er voor middernacht nog geen uitslag bekend.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button