Algemeen

Podcast |  Scheids! Hoe lang nog? Afl. 4: ‘Als er een koe minder in de wei stond, kwam er weer een speler bij’

- advertentie -

Oldambt – De gemeente Oldambt is dertien amateurclubs rijk en overal gebeurt wel wat. Elke club zijn eigen identiteit, spelers en achterban. Nu de regionale media de clubs op het lagere niveau steeds vaker links laten, vond OldambtNu.nl de tijd rijp voor een podcast over het Oldambtster amateurvoetbal.

- advertentie -

Wekelijks maken we een aflevering met diverse, verschillende en terugkomende gasten van alle clubs in Oldambt. Journalist en presentator David Stolk weet als geen ander de paden der amateurvoetbal te bewandelen.

 Scheids! Hoe lang nog? Afl. 4: ‘Als er een koe minder in de wei stond, kwam er weer een speler bij’
Na de aflevering met veel aandacht voor het rood en zwart, duiken we de dorpen van het Oldambt weer in. Clubs van nu en van weleer komen aan bod. NOVO, Nieuwolda, CVSB, Scheemda, BNC en Westerlee.

Te gast zijn twee trainers en regiotoppers van weleer: Loek Swarts van BNC en Guus Zantinga van De Fivel, maar oud-trainer van VVS, Scheemda en Westerlee. Over het heden en het verleden.

Podcast: Scheids! Hoe lang nog?
Voetbal is de belangrijkste bijzaak van de wereld en het amateurvoetbal is dat in de puurste en eigenlijk mooiste vorm. Op het veld worden voetballers van diverse komaf een. Dan maakt afkomst niet uit. En dat loopt door naar de belangrijke derde helft, waar de mooiste verhalen ontstaan. De podcast ‘Scheids! Hoelang nog?’ vertelt deze verhalen en gaat in op de wekelijkse actualiteit.

Hoe staan de clubs ervoor? Wat is juist hun kracht? Luister nu via Spotify, deze website of via de app van OldambtNu.nl.

- advertentie -

Luister ook onze vorige aflevering terug:
 Afl. 3: ‘The boss? Nee hoor, is gain ain dei bos hait’
– Afl. 2: Jordi Blaauw: ‘Voor een wedstrijd ga ik niet meer op stap’
– Afl. 1: OldambtNu.nl komt met podcast over amateurvoetbal

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button