Vacature

[BUZ] Vacature van de week: algemeen monteur

- advertentie -

Winschoten – De internetkrant OldambtNu.nl is onlangs een samenwerking aangegaan met BUZ Personeelsdiensten uit Winschoten. Deze samenwerking heeft als doel om onze lezers te voorzien van lokale vacatures. Vanaf nu kun je dus via onze website op zoek gaan naar de perfecte baan.

- advertentie -

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de regio Oldambt maar ook daar buiten? Dan ben je bij BUZ Personeelsdiensten aan het juiste adres! BUZ Personeelsdiensten is al ruim 6 jaar dé specialist op het gebied van personeelszaken en recruitment. Elke week lichten we een vacature uit. Nieuwsgierig? Neem dan contact op met BUZ Personeelsdiensten via deze pagina.

Vacature van de week: algemeen monteur.
Ben jij een technisch talent met een passie voor het oplossen van storingen? Heb je geen enkel probleem met het nauwgezet opvolgen van instructies, ben je een toegewijde teamplayer en heb je de drive om jezelf continu te ontwikkelen? Dan is deze functie als Allround Monteur perfect voor jou!

Functieomschrijving:
Als allround monteur bij onze opdrachtgever speel je een essentiële rol in het handhaven van de operationele efficiënte van het productieproces. Je bent verantwoordelijk voor het identificeren, analyseren en oplossen van storingen in de machines en installaties. Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s en rapporteer je regelmatig over je werkzaamheden aan de teamleider.

Taken en verantwoordelijkheden:

– Identificeren en analyseren van storingen aan machines en installaties.
– Efficiënt opvolgen van instructies voor onderhoud en reparaties.
– Rapporteren van storingsoplossingen en onderhoudsactiviteiten aan de teamleider.
– Proactief meedenken over procesoptimalisatie en bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe oplossingen.
– Continu streven naar professionele groei en ontwikkeling.

Interesse of vragen? Mail naar info@buzpersoneelsdiensten.nl of bel naar 0597 768 999.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button