Vacature

[BUZ] Vacature van de Week: Assistent depot manager

- advertentie -

Winschoten – De internetkrant OldambtNu.nl is onlangs een samenwerking aangegaan met BUZ Personeelsdiensten uit Winschoten. Deze samenwerking heeft als doel om onze lezers te voorzien van lokale vacatures. Vanaf nu kun je dus via onze website op zoek gaan naar de perfecte baan.

- advertentie -

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de regio Oldambt maar ook daar buiten? Dan ben je bij BUZ Personeelsdiensten aan het juiste adres! BUZ Personeelsdiensten is al ruim 6 jaar dé specialist op het gebied van personeelszaken en recruitment. Elke week lichten we een vacature uit. Nieuwsgierig? Neem dan contact op met BUZ Personeelsdiensten via deze pagina.

Vacature van de week: Assistent depot manager
Bij BUZ Personeelsdiensten zijn we op zoek naar een toegewijde Assistent Depot Manager voor een transportbedrijf in Winschoten. Ben jij klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Deze rol biedt jou de kans om je organisatorische vaardigheden te benutten en de logistieke wereld te ontdekken.

Functieomschrijving:
Als Assistent Depot Manager speel je een essentiële rol in het soepel laten verlopen van de dagelijkse activiteiten. Je werkt 5 tot 6 uur per dag, wat kan variëren tussen 5 of 6 dagen per week, afhankelijk van de behoeften van het bedrijf.

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van de scanners in de ochtend en ondersteunt de sorteerders bij het efficiënt sorteren van pakketten. Bovendien ben je betrokken bij het inpakken van de bussen en fungeer je als probleemoplosser wanneer zich uitdagingen voordoen, zoals het ontbreken van een pakket.

Werktijden:
07:15 tot 10:15
14:30 tot 18:30
In de avond nog een kwartier ongeveer tussen 20:30 en 22:00

Jouw taken omvatten:
– Zorgen dat de scanners gereed zijn voor gebruik in de.
– Ondersteuning bieden aan het sorteerproces van de pakketten.
– Assisteren bij het inpakken van de bussen.
– Probleemoplossend denken en handelen wanneer zich logistieke kwesties voordoen.
– Het behouden van een overzicht op de dagelijkse operaties.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button