Vacature

[BUZ] Vacature van de Week: Machine operator

- advertentie -

Winschoten – De internetkrant OldambtNu.nl is onlangs een samenwerking aangegaan met BUZ Personeelsdiensten uit Winschoten. Deze samenwerking heeft als doel om onze lezers te voorzien van lokale vacatures. Vanaf nu kun je dus via onze website op zoek gaan naar de perfecte baan.

- advertentie -

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de regio Oldambt maar ook daar buiten? Dan ben je bij BUZ Personeelsdiensten aan het juiste adres! BUZ Personeelsdiensten is al ruim 6 jaar dé specialist op het gebied van personeelszaken en recruitment. Elke week lichten we een vacature uit. Nieuwsgierig? Neem dan contact op met BUZ Personeelsdiensten via deze pagina.

Vacature van de Week: Machine operator
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Machine Operator in een grote productiefabriek in de omgeving van Winschoten? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Voor een toonaangevend bedrijf actief in de houtverwerkende industrie zijn we op zoek naar een gemotiveerde en communicatief vaardige Machine Operator om het team te versterken.

Functieomschrijving:
Als Machine Operator ben je verantwoordelijk voor het efficiënt bedienen van diverse machines in de productiefabriek. Je werkt aan de hand van instructies en specificaties om ervoor te zorgen dat het productieproces soepel verloopt en aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet. Na een gedegen inwerkperiode op de verschillende machines, zal je worden opgeleid tot Operator 3. Met deze functie zul je leidinggevende worden in de productiehal.

– Je hebt ervaring als Machine Operator of vergelijkbare technische functie.
– Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om instructies duidelijk over te brengen.
– Leidinggevende capaciteiten en de bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen.
– Je hebt een hands-on mentaliteit en bent handig in het oplossen van mechanische verstoringen.
– Je bent nauwkeurig, kwaliteitsgericht en hebt oog voor detail.
– Bereidheid om in ploegendiensten te werken indien nodig.
– Een technische opleiding en affiniteit met houtverwerking zijn een pluspunt, maar geen vereiste.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button