Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

De Inclusiegames op 1 juni 2024

- advertentie -

Oldambt – Regenboog Oldambt organiseert in samenwerking met Sociaal Werk Oldambt, vrijwilligers uit de gemeente Oldambt en vertegenwoordigers van organisaties voor gehandicaptensport een nieuw evenement: de Inclusiegames. Dit wordt een dag waarop iedereen vanaf 12 jaar gratis aan mee kan doen, gericht op inclusiviteit. Het motto is: bewegen is voor iedereen!

- advertentie -

Mark Voetel is als voorzitter van Regenboog Oldambt één van de initiatiefnemers. Mark heeft er al veel zin in. “We hebben al ontzettend leuke reacties gehad na het verspreiden van de eerste flyers. We hopen dan ook op een grote opkomst! De spellen die we bedacht hebben zijn bewust laagdrempelig gehouden en gericht op samenwerken en plezier hebben. Op die manier kan iedereen in principe meedoen, ongeacht afkomst, geslacht, handicap of seksuele voorkeur. Zo willen we op een ongedwongen manier werken aan meer openheid en begrip.”

Gratis toegankelijk
De dag is voor iedereen gratis toegankelijk en wordt deels de gefinancierd door Roze Zaterdag/het Queer Year. Ook lopen er nog subsidieaanvragen bij andere fondsen. De Inclusiegames zullen officieel worden geopend door wethouder Gert Engelkens van de gemeente Oldambt.

De Inclusiegames vinden plaats op 1 juni 2024, in multifunctioneel centrum De Hardenberg in Finsterwolde. Aanvang 10:00 uur, einde 16:00 uur. Wil jij of samen met jouw team, vrienden, familie of vereniging deelnemen aan deze Inclusiegames? Meld je dan aan via onderstaand mailadres.

Ook is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers die de activiteiten op deze dag zelf willen begeleiden. Opgeven kan via regenboogoldambt@gmail.com.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button