AlgemeenVideo

Ook bij de Welkoop vuurwerkverkoop van start

- advertentie -

Winschoten – Het einde van het jaar nadert en dus is de vuurwerkverkoop weer gestart. Winkelketen Welkoop is met 97 vuurwerkverkooppunten wederom de grootste vuurwerkverkoper van Nederland. Welkoop heeft elk jaar weer mooi vuurwerk. De voorverkoop is bij de Welkoop goed verlopen.

- advertentie -

De complete vuurwerkpakketten zijn terug. Deze staan garant voor spectaculaire shows. De vuurwerkspecialisten van Welkoop hebben pakketten samengesteld voor ieder budget: vertrouwd, veilig en makkelijk.

De verkoopdagen zijn op vrijdag 28 december van 8.00 tot 21.00 uur, op zaterdag 29 december van 8.00 tot 17.00 uur en op maandag 31 december van 8.00 tot 17.00 uur.

Goedvuurwerk.nl
Goedvuurwerk.nl is onderdeel van Welkoop. Zij zijn al jarenlang de grootste vuurwerkinkoper van Nederland. “Wij hebben een passie voor vuurwerk en delen die graag met onze klanten. Daarom zoeken we ieder jaar de beste producten die de vuurwerkwereld te bieden heeft. Zodat jij kunt genieten van mooi, hard of spectaculair vuurwerk. Als grootste inkoper zorgen we steevast voor de de beste prijs. En daar profiteer jij weer van.” Aldus Goedvuurwerk.nl

**Klik hier voor video**

Foto’s: Dennis Postma/ OldambtNu.nl
Video: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button