Cultuur

Sander Blom houdt de verhalen in zijn boeken graag dicht bij huis

- advertentie -

Winschoten – Bij de Bruna in de Torenstraat was zaterdag de bekende Groningse schrijver en filmmaker Sander Blom te gast om zijn boeken te signeren en dan speciaal zijn laatste Groningse thriller Heilige Grond. Maar ook zijn andere thriller ‘Dodenherdenking’ lag op de tafel om een signatuur van Sander te krijgen.

- advertentie -

Het is de eerste dag van de Nederlandse Boekenweek, waar je dan als je een boek kocht het boekenweekgeschenk van Lize Spit ‘De eerlijke vinder’ er cadeau bij kreeg.

Sander Blom is een geboren en getogen Winschoter, maar sinds vier jaar woont hij nu in Aduard. Inmiddels heeft hij vijf boeken uitgegeven, waaronder zijn twee laatste thrillers Heilige Grond en Dodenherdenking. Ook twee fotoboeken zijn van zijn hand: Mytisch Groningen en Mytisch Drenthe en als eerste boek, die alleen digitaal te lezen is, heeft de titel Bezeten.

Films
“Ik ben nu ook met films bezig, want ik combineer deze twee disciplines graag, filmmaker en auteur. De laatste film is onlangs in Hot Forum in Groningen in première gegaan ‘De laatste Dag’ en draait nu op het filmfestival in Assen,” aldus   Sander Blom

Heilige Grond
“Heilige Grond speelt zich af hier in de provincie en het gaat over een rechercheur, die de leiding krijgt over het onderzoek naar een moord op een Franse professor, wat ook voor een deel zich afspeelt in Aduard. Ik houd mijn verhalen graag dicht bij huis”, aldus Sander.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button