Algemeen

Bosma Wonen uitgebreid met shop-in-shop Woonstudio Daanje

- advertentie -

Winschoten – Bosma Wonen aan de Papierbaan 1B in Winschoten heeft haar assortiment uitgebreid met een shop-in-shop voor Woningtextiel.

- advertentie -

De shop-in-shop is samenwerking met Woonstudio Daanje die al jaren een bekende naam in de regio is op het gebied van raambekleding, gordijnen en vitrage, vloeren, wandbekleding, interieuradvies en styling.

Volgens Klaas Middelbos en Bianca Daanje is met deze uitbreiding in Woningtextiel het aanbod compleet en kan de consument bij Bosma Wonen terecht voor een totaaloplossing in elk interieur, en geven beide aan veel vertrouwen te hebben in de samenwerking en dat de klant profiteert van het complete totaal aanbod, interieuradvies en styling voor de woning.

Vrijdag 19 April is de samenwerking en shop-in-shop een feit en wordt gevierd met diverse aanbiedingen bij Bosma Wonen en Woonstudio Daanje en wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje en krijgt elke klant een leuke attentie.

In verband met goede vrijdag op 19 April is de Bosma Wonen geopend tot 18.00 uur en 2e Paasdag, maandag 22 April, geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button