Incidenten

Nog twee verdachten aangehouden voor vuurwerkexplosie Midwolda

- advertentie -

Midwolda -De politie heeft wederom twee personen aangehouden in verband met de vuurwerkexplosie die plaatsvond tijdens oud en nieuw in Midwolda. Een minderjarige jongen uit Pekela en een man uit Midwolda zijn nu ook verdachten in deze zaak.

- advertentie -

Met deze nieuwe arrestaties stijgt het totale aantal verdachten naar zeven. Voorheen waren al drie mannen en twee vrouwen opgepakt. Alle zeven verdachten zijn inmiddels vrijgelaten, maar blijven nog wel verdachten. Het politieonderzoek is nog niet voltooid.

De explosie vond om één uur ’s nachts plaats in de Anna Maria Horalaan en werd veroorzaakt door krachtig vuurwerk. Verscheidene huizen liepen aanzienlijke schade op. De verdachten kwamen in beeld na buurtonderzoek. Negen personen hebben een officiële klacht ingediend.

Lees meer:
– OM: ‘Verdachten explosie Midwolda langer vast’
– Vijf personen aangehouden in onderzoek naar explosies Midwolda (video)

– Burgemeester over explosies Midwolda: ”;Hier hadden doden kunnen vallen
– Politie onderzoekt zware vuurwerkexplosie Midwolda
– Ravage bij daglicht in Midwolda goed te zien (video)
– Meerdere woningen en auto’s fors beschadigd door mogelijk zeer zwaar vuurwerk (video)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button